Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

H Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. συντάσσεται με την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]
    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 6/3/2014

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. συντάσσεται με την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., που έγινε στην Αθήνα στις 27/2/2014 και αποφάσισε να τηρήσει στάση αναμονής και να συμμετάσχει σε κινητοποιήσεις που θα αποφασίσει το συντονιστικό όργανο των 15 παραγωγικών φορέων, που συγκροτήθηκε στην Αθήνα στις 23/1/2014, το οποίο έχει εντολή να συνεδριάσει μετά τη δημοσίευση του νομοσχεδίου, που θα καταργεί ή θα τροποποιεί τις επίμαχες διατάξεις.

Κάθε μεμονωμένη ή συντονισμένη αντίδραση Λογιστών-Φοροτεχνικών βοηθάει  την κοινή προσπάθεια των Συνδικαλιστικών Επαγγελματικών Φορέων για κατάργηση των  διατάξεων που αποτελούν τροχοπέδη στην βιώσιμη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στην έναρξη ενός διαλόγου για επανακαθορισμό, ενός δίκαιου και αναλογικού νομοθετικού πλαισίου, ποινών και προστίμων για φορολογικές παραβάσεις και όχι απλά για «οικονομική αδυναμία» το οποίο θα λαμβάνει υπ’ όψιν το ανθρώπινο λάθος και δεν θα θεωρεί συνυπεύθυνο τον Λογιστή – Φοροτεχνικό για περιπτώσεις φοροδιαφυγής που δεν είναι δυνατόν να γνώριζε ή να συνέπραξε αυτοβούλως.

Ο Κλάδος μας ανέκαθεν στηρίζει κάθε δίκαιο αίτημα των μικρομεσαίων και συμμετέχει στην προσπάθειά τους για επιβίωση καθώς και εμείς αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Γι’ αυτό όποιος συμμετέχει στις οποιεσδήποτε κινητοποιήσεις που γίνονται αυτό τον καιρό, βοηθάει στην επίτευξη του στόχου αυτού.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                             
Δόβελος Ιωάννης                                         

Ο Γεν. Γραμματέας
Φιλίππου Κων/νος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο