Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Κάλεσμα σε συμμετοχή στην κινητοποίηση της Παρασκευής από τον Σ.Ε.Ε.Λ.Φ. Θριασιου Πεδίου και Πέριξ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ -ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας (23/01/2014) καλούμε όλους τους συναδέλφους - μέλη του συλλόγου μας να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07/03/2014 και ώρα 13:00, κατά των μέτρων που οδηγούν σε κλείσιμο των επιχειρήσεων του κλάδου μας καθώς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.
   
Ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους συλλόγους και τις ομοσπονδίες σε κοινή δράση μέχρι την τελική απόσυρση των μέτρων.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        
ΜΟΥΖΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ ΜΑΡΙΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο