Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΔΠΚ-Ο: Ο Ν. Πατέλης, τα καπέλα και οι μάσκες...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΠΚ-Ο)
http://www.dpk-o.gr/

Ο Ν. ΠΑΤΕΛΗΣ, ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…
 
Με αφορμή ανακοίνωση της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ και καλέσματα Συλλόγων για της 7/3, ο Ν.Πατέλης, αντιπρόεδρος της ΠΟΦΕΕ εξαπέλυσε μέσω σχολίων στο διαδίκτυο μια συκοφαντική, χυδαία και προβοκατόρική επίθεση στην ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ, που στις γραμμές τους δρουν πρωτοπόρα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ. Μιλά περί «καπέλων» σε συγκεντρώσεις. Μοναδικός στόχος του είναι να συκοφαντήσει με αθλιότητες κάθε κινητοποίηση που αντιδρά στη φοροληστεία, την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε. που ενισχύει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Οι αγωνιστικές συσπειρώσεις που συμμετέχουν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ μαζί με άλλους αγωνιστές παρεμβαίνουν στους συλλόγους των λογιστών-φοροτεχνών. Λένε καθαρά και ξάστερα τη θέση τους στις Γ.Σ. και στα Δ.Σ. Προσπαθούν να οργανώσουν την ανάπτυξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

Στο κίνημα έρχονται σε αντιπαράθεση διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις ή απόψεις, που εκφράζουν διαφορετικά ταξικά συμφέροντα και προωθούνται από οργανωμένες δυνάμεις. Επομένως αναπτύσσεται διαπάλη μέσα στα συνδικαλιστικά όργανα για το ποια  θέση ή άποψη θα κερδίσει την πλειοψηφία

Συνεπώς και στις κινητοποιήσεις των λογιστών-φοροτεχνικών έρχονται σε αντιπαράθεση η γραμμή της συμβιβασμένης διοίκησης της ΠΟΦΕΕ, που πάνω-κάτω συντάσσεται με τις βασικές θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων και ισχυρών καπιταλιστικών ομίλων, η γραμμή που διεκδικεί αλλαγές αλλά στην ίδια κατεύθυνση αποτυπώνοντας διαφορετικές προσεγγίσεις τμημάτων του κεφαλαίου και τη δυσαρέσκεια αυτοαπασχολούμενων λογιστών-φοροτεχνικών, τέλος η γραμμή που εκφράζεται και από την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, η γραμμή της λαϊκής συμμαχίας κόντρα στα μονοπώλια, την Ε.Ε., στην αντιλαϊκή πολιτική.

Τι κάνει για όλα αυτά η Διοίκηση της ΠΟΦΕΕ;

-Στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα προσπάθησε να τους φορέσει ΣΟΜΠΡΕΡΟ, με διεκδικήσεις που δεν αποφασίστηκαν από τη Γ.Σ της ΕΦΕΕΑ, παρά το γεγονός ότι δεν τις στήριζε και δεν έκανε την παραμικρή κίνηση ανάπτυξης κινητοποιήσεων.

-Η συμβιβασμένη Διοίκηση της ΠΟΦΕΕ προσπαθεί να βάλει ΚΑΠΕΛΟ στις κινητοποιήσεις προωθώντας θέσεις ταυτόσημες με αυτές του ΠΑΣΟΚ.

-Η συμβιβασμένη Διοίκηση της ΠΟΦΕΕ φορά την ΜΑΣΚΑ του «ανεξάρτητου», αλλά συνεργάζεται άψογα με τις δυνάμεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΒΕ. Η παράταξη μέσω της οποίας παρεμβαίνει στο ΟΕΕ, η ΠΟΦΕ-Ε, συνεργάζεται στα προεδρεία του ΟΕΕ με τη ΔΗΚΙΟ και την ΠΑΣΚΟ, δηλαδή τις κυβερνητικές δυνάμεις!

-Η Διοίκηση της ΠΟΦΕΕ εκλέγεται με το αντιδημοκρατικό σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής απαγορεύοντας κάθε διαφορετική άποψη να εκφραστεί οργανωμένα, βάζοντας στην πράξη ΦΙΜΟΤΡΟ σε κάθε διαφορετική θέση.

Ο Ν. Πατέλης μάλλον θεωρεί ότι πρέπει να απαγορευτεί κάθε διαπάλη μέσα στο κίνημα για να μπορεί να επιβάλλει τις απόψεις της τάξης που εκπροσωπεί, για να μην κινητοποιηθεί κανένας ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα..

Οι κάθε λογής «Πατέληδες» δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράζουν το ταξικό μίσος τους απέναντι στο οργανωμένο εργατικό-λαϊκό κίνημα. Εκφράζουν την εμπάθεια τους για τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ γιατί είναι οι μόνες που με συνέπεια ξεσκεπάζουν τους «Πατέληδες» και αντιπαλεύουν με συνέπεια και αποφασιστικότητα την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε., το μεγάλο κεφάλαιο και κάθε επίδοξο διαχειριστή που θέλει να γίνει «χαλίφης στη θέση του χαλίφη».

Οι λογιστές-φοροτεχνικοί να δώσουν απάντηση με τη μαζική συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις στις 7/3, στις 1:00 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ.




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο