Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ο Σ.Λ.Φ.Ε.Ε. Ναυπλίας-Ερμιονίδας συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 07/03

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΑΥΠΛΙΑΣ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΜΙΚΡΑΣ  ΑΣΙΑΣ  22
ΤΚ: 21100
ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ:2752021960
WWW.SLFNE.GR - email: s[email protected]  και [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ναυπλίας-Ερμιονίδας συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας Λογιστών που διοργανώνεται από την Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών στην Πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 07/03/2014 και ώρα 13:00 μ.μ.

Επίσης καλεί όλους τους συναδέλφους συμμετέχοντες ή μη να κλείσουν τα γραφεία τους την ίδια ημέρα, ως ένδειξη συμπαράστασης στον κοινό αγώνα όλου του κλάδου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
ΝΑΥΠΛΙΟ 04/03/2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     
Στέφανος Παλλαδινός                                      

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           
Δημήτριος Μούγιος                                       

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αθανάσιος Κολιάτσης

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ανδρέας Κεφάλας

Ο ΤΑΜΙΑΣ                                                          
Γεώργιος  Καχριμάνης                                    
                                                                             
ΤΑ ΜΕΛΗ
Αναστασία Βελλίνη
Δημήτριος Ουλής
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο