Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Καθυστερεί το Κ.Ε.Α.Ο. να εκτελέσει τις εντολές κατάσχεσης

Αυτό επισημαίνει το ΙΚΑ στο γενικό έγγραφό του Γ99/04/42/5.3.2014 με  ΘΕΜΑ : «Άμεση εκτέλεση παραγγελιών κατάσχεσης κατά οφειλετών Κ.Ε.Α.Ο.»

Από την κεντρική παρακολούθηση της πορείας των αναγκαστικών μέτρων που λαμβάνονται κατά των οφειλετών του Κ.Ε.Α.Ο., διαπιστώθηκε ότι πολύ μεγάλος αριθμός των παραγγελιών κατάσχεσης που εκδόθηκαν από 26/11/2013 έως 31/1/2014 δεν εκτελέστηκε. Συγκεκριμένα οι παραγγελίες αυτές εμφανίζονται στο σύστημα Ο.Π.Σ. – Ι.Κ.Α. και ειδικότερα στο πεδίο status παραγγελίας με τιμή «δεν έχει παραδοθεί» ή «έχει παραδοθεί».

Επειδή εφεξής οι παραγγελίες πρέπει να εκτελούνται εντός διμήνου από την ημερομηνία παραλαβής από τους δικαστικούς επιμελητές, προθεσμία για την τήρηση της οποίας οι υπηρεσίες του Κ.Ε.Α.Ο. θα ελέγχονται, θα πρέπει να φροντίσετε για την άμεση εκτέλεση των παραγγελιών κατάσχεσης της ανωτέρω περιόδου έκδοσης και ενημέρωση του συστήματος με τα αποτελέσματα, έως 31/3/2014.


Ετικέτες για αναζήτηση κατασχέσεις ΚΕΑΟ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο