Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δεν έχει καταβληθεί το σύνολο των στεγαστικών επιδομάτων για το 2013

Το Υπουργείο Οικονομικών αποδίδει την καθυστέρηση στο μεγάλο φόρτο εργασίας των υπηρεσιών εκκαθάρισης
Ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ για το 2014 εντούτοις υπάρχουν γονείς που ακόμα αναμένουν την καταβολή των 1000 ευρώ για το προηγούμενο έτος.

Το θέμα έφερε στη βουλή ο βουλευτής κ. Παπαδημούλης ο οποίος κατέθεσε αναφορά γονιού που εξέφραζε την αγανάκτησή του για την καθυστέρηση καταβολής του επιδόματος για το παιδί του το οποίο φοιτά στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου.

Το Υπουργείο Οικονομικών απέδωσε την καθυστέρηση στο μεγάλο φόρτο εργασίας της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου της Νομαρχίας Αθηνών. Ειδικότερα το Υπουργείο αναφέρει στην απάντησή του:

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αντιμετωπίζει μεγάλο φόρτο εργασίας, δεδομένου ότι εκκαθαρίζει όλες τις δαπάνες της περιφέρειας της Νομαρχίας Αθηνών, περιοχής με μεγάλο πληθυσμό.

Εξ αυτού του λόγου δεν κατέστη δυνατή η εκκαθάριση όλων των φοιτητικών επιδομάτων εντός του 2013 με συνέπεια να παραμείνει εκκρεμής η εκκαθάριση μεγάλου αριθμού επιδομάτων για το 2014.

Η διαδικασία πληρωμής θα επαναληφθεί αμέσως μετά τη μεταφορά σχετικής πίστωσης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

πηγή news.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο