Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ο Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας λογιστών που διοργανώνεται από την Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών

ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΕΤΕΧΝΙΚΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
 
Απ. Μον. Πρωτ. Χανίων 352/2011 ΑΚ: 63/14-9-2011
Βιτσέντζου Κορνάρου 30  Τ.Κ. 731-00 Χανιά
E-mail: [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας Λογιστών που διοργανώνεται από την Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών

στην Πλατεία Συντάγματος την  Παρασκευή 7/03/2014 και ώρα 13:00 π.μ.,
 
Καλεί τα μέλη του, και όποιον άλλον συνάδελφο, όλοι μαζί ενωμένοι - λογιστές και επαγγελματίες-, με μια φωνή να  αντιδράσουμε δυναμικά ενάντια στις απαράδεκτες διατάξεις του Ασφαλιστικού και Φορολογικού Ποινολογίου
 
Καλεί όσους συνάδελφους δεν μπορούν να παρευρεθούν στο Σύνταγμα
 να σεβαστούν τους λογιστές που κάνουν αυτήν την προσπάθεια  
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Γιατί,
τελικά -  με τέτοια νομοθετήματα - το κλείσιμο των επιχειρήσεων
 των πελατών και των δικών μας,
  μας αφορά όλους.


Χανιά 03-03-2014

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος: Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος
Ο Αντιπρόεδρος: Κυπραίος Κωνσταντίνος
Ο Γραμματέας: Κελάκης Μιχαήλ
Ο Ταμίας: Παπαδάκης Ιωάννης
Το μέλος: Πετράκης Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο