Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση-πρόσκληση του Σ.Ο.Λ.-Ν.Θ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης αποφασίζει ομόφωνα να σταθεί δυναμικά στο πλευρό όλων των Λογιστών – Φοροτεχνικών της χώρας, στον αγώνα που διεξάγουν για την κατάργηση των φορολογικών διατάξεων που αποτελούν τροχοπέδη στην ύπαρξη και λειτουργία του κλάδου μας αλλά και ταυτόχρονα εξοντώνουν και αφανίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και όλους τους Συναδέλφους  Λογιστές – Φοροτεχνικούς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 13.00 στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Παράλληλα όσοι Συνάδελφοι δεν μπορούν να μεταβούν στην Αθήνα, καλούνται να παρευρεθούν οπωσδήποτε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα 7/3 και ώρα 13.00, στο άγαλμα Ελ. Βενιζέλου, στην πλατεία Αριστοτέλους και την πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για την κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας.

Επίσης καλούμε όλους τους παραγωγικούς φορείς του νομού Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, να ενημερώσουν τα μέλη τους, ώστε να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διότι η κατάργηση των επαχθών φορολογικών διατάξεων δεν αφορά μόνο τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς αλλά την ύπαρξη όλων των επιχειρήσεων.
          

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                  
 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ      

Ο Γενικός Γραμματέας  
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Ετικέτες για αναζήτηση πρόστιμα ΣΟΛΝΘ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο