Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εκπτώσεις στο ρεύμα σε βιομηχανίες αλουμινίου και χαλυβουργίες αποφάσισε η Δ.Ε.Η.

Σύμφωνα με όσα λένε οι εργαζόμενοι η ζημία θα ξεπεράσει 200 εκατ ευρω για τη ΔΕΗ γεγονός που θα την καταστήσει προβληματική επιχείρηση.

Μεγάλες εκπτώσεις στο ρεύμα αποφάσισε το ελληνικό δημόσιο για τις βιομηχανίες αλουμινίου και τις χαλυβουργίες. Σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη πριν από λίγο στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ η έκπτωση προς την ΛΑΡΚΟ και την «Αλουμίνιον της Ελλάδος» θα ξεπεράσει το 20%.

Το 35% θα ξεπεράσει η έκπτωση που θα δοθεί σε 33 μεγάλες βιομηχανίες μεταξυ οποίων οι χαλυβουργίες.

Σύμφωνα με όσα λένε οι εργαζόμενοι η ζημία θα ξεπεράσει 200 εκατ ευρω για τη ΔΕΗ γεγονός που θα την καταστήσει προβληματική επιχείρηση.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ακόμα ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη ενώ όπως λένε μπήκε η θηλιά στο λαιμό της ΔΕΗ καθώς τα χρέη της αυξάνονται λόγω των απλήρωτων λογαριασμών που ξεπερνούν αυτή την ώρα το ενάμισι δισεκατομμύριο, ενώ άλλα 750 εκατομμύρια χρωστάει το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας στους ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγούς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Πηγή: http://www.skai.gr


Ετικέτες για αναζήτηση ΔΕΗ βιομηχανίες αλουμινίου ΛΑΡΚΟ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο