Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. σε Δράμα και Καβάλα

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά

Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας  του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Δράμα σεμινάριο με θέμα:

«Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων»

Εισηγητής:  Γιαννόπουλος Χρήστος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων Υπουργείου Οικονομικών

Τo σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Δράμας 29 Μαρτίου  2014 ώρα έναρξης 10.30 π.μ και θα έχει διάρκεια 5 ώρες

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του Ο.Ε.Ε. και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερα μέχρι τις 27 Μαρτίου 2014, νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 27 Μαρτίου 2014, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από τα γραφεία του  Περιφερειακού Τμήματος Αν. Μακεδονίας (ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 14-ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 34-ΚΑΒΑΛΑ),

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα αλλά και ηλεκτρονικά από το site του ΟΕΕ.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε  στα γραφεία του  Περιφερειακό Τμήμα Ανατ Μακεδονίας  
Στοιχεία επικοινωνίας: Tηλ.23210 67970 - Fax:  2321052062- mail [email protected](ΣΕΡΡΕΣ) Τηλ. και Fax: 2510232966(ΚΑΒΑΛΑ)

______________________________________

Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Καβάλα σεμινάριο με θέμα:

«Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων»

Εισηγητής: Γιαννόπουλος Χρήστος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων Υπουργείου Οικονομικών
Τo σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Καβάλας 28 και 30 Μαρτίου 2014

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:
28 Mαρτίου 2014 από 17.00 μ.μ. έως 22.00 μ.μ.
30 Mαρτίου 2014 από 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του Ο.Ε.Ε. και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερα μέχρι τις 27 Μαρτίου 2014, νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 27 Μαρτίου 2014, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη. Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Αν. Μακεδονίας (ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 14-ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 34-ΚΑΒΑΛΑ),

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα αλλά και ηλεκτρονικά από το site του ΟΕΕ.

Οι αιτήσει μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Περιφερειακό Τμήμα Ανατ Μακεδονίας. Στοιχεία επικοινωνίας:Tηλ.23210 67970 - ΦΑΞ 2321052062- mail [email protected](ΣΕΡΡΕΣ) ΤΗΛ. ΚΑΙ ΦΑΧ2510232966(ΚΑΒΑΛΑ)



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης