Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δελτίο τύπου Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελ. Επαγγελματιών της ΠΑΣΕΒΕ

Π.Α.Σ.ΕΒΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι Συναδέλφισσες,
   
Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή των συναδέλφων ελ. επαγγελματιών λογιστών, μισθωτών λογιστών, σπουδαστών και φοιτητών στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 22 Φλεβάρη 2014 με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, την εκτίμηση της κατάστασης (με τους πρόσφατους εξοντωτικούς νόμους της κυβέρνησης) και την παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα μας.
   
Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και αυτό που βγαίνει είναι η αποφασιστικότητα των λογιστών να συνεχίσουν στον δρόμο που έχουν χαράξει ως τώρα, το δρόμο του αγώνα. Καθημερινά γίνεται ξεκάθαρο ότι ο μόνος τρόπος αντίστασης είναι ο ανυποχώρητος και σταθερός προσανατολισμός σε ένα αγώνα που αγκαλιάζει όλο τα φάσμα των λογιστών (ελ. επαγγελματιών και μη), των ΕΒΕ, των σπουδαστών. Απομονώνουμε όλες εκείνες τις φωνές που εκφράζουν ή αναμασάνε λογικές επανακαθορισμού των προστίμων, που μιλάνε για διαβουλεύσεις, για διατύπωση των προστίμων με προτάσεις μεγαλολογιστών. Απομονώνουμε όλους αυτούς που σκόπιμα περιορίζουν την «κριτική» τους αποκλειστικά στα πρόστιμα χωρίς να κάνουν λόγο και για τις αλλαγές στη φορολογία ή στον κώδικα δεοντολογίας που είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να κλείσουμε τα λογιστικά γραφεία μας και να παραδώσουμε τα κλειδιά των γραφείων μας στους επιχειρηματικούς ομίλους που περιμένουν.
   
Στη σύσκεψη αυτή αποφασίσαμε ότι δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας, συμμετέχοντας πιο οργανωμένα:

• Στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΠΑΣΕΒΕ στις 26/02/2014 στην Πλ. Κάνιγγος. Συντονίζουμε το βηματισμό μας με τις επαγγελματικές ενώσεις, τους εμπορικούς συλλόγους που είναι προσανατολισμένοι στη λογική της αντιμονοπωλιακής αντιπαράθεσης, με την αντιλαϊκή επίθεση στα δικαιώματά μας.

• Κλιμακώνουμε τον αγώνα με κατά τόπους κινητοποιήσεις σε Δ.Ο.Υ σε όλη την Ελλάδα.

• Καλούμε όλους τους αυτοαπασχολούμενους λογιστές να συμμετέχουν στην μεγάλη κινητοποίηση στις 7 Μάρτη στην Πλ. Συντάγματος 13.00μμ

• Είμαστε σε ετοιμότητα για συλλαλητήριο τη μέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή.

Συνάδελφοι, δεν πάει άλλο. Είναι μονόδρομος ο οργανωμένος αγώνας μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ με όλους τους επαγγελματίες και εργαζόμενους, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που μας εξοντώνει.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
Η ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ

Αθήνα, 26/02/2014
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο