Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΥΠΟΙΟ: Εγκύκλιος για την ομαλή ολοκλήρωση της εκτέλεσης του προϋπολογισμού

Οδηγίες για την ομαλή ολοκλήρωση της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, παρέχει το υπουργείο Οικονομικών με εγκύκλιό του....

Οδηγίες για την ομαλή ολοκλήρωση της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, παρέχει το υπουργείο Οικονομικών με εγκύκλιό του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, προκειμένου να καταστεί δυνατή μέχρι τη λήξη του τρέχοντος οικονομικού έτους η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση των πιστώσεων και η αποφυγή επιβάρυνσης του προϋπολογισμού του 2007, θα πρέπει:

-οι δαπάνες του 2006 -οι οποίες πρέπει να καταβληθούν μετά τη λήξη του τρέχοντος έτους (οδοιπορικά, συμβούλια, επιτροπές, ομάδες εργασίες κλπ)- να βαρύνουν τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του έτους 2007 υπό την προϋπόθεση ότι υπήρχε σχετική πίστωση για την αιτία της δαπάνης στον αντίστοιχο ειδικό φορέα του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2006.

- τα δικαιολογητικά των δαπανών που θα αποσταλούν στις υπηρεσίες των φορέων μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2006 θα πρέπει να ελεγχθούν, να εκκαθαριστούν και να εκδοθούν τα αντίστοιχα χρηματικά εντάλματα και να διαβιβαστούν στο Ελεγκτικό Συνέδριο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2006.

Πηγή Kέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο