Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Συμπλήρωση και υποβολή πίνακα προσδιορισμού μέσου χρόνου διεκπεραίωσης

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 - ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-3622707 - FAX: 210-3638782 - www.poedoy.gr - email: [email protected]

Αθήνα 26.2.2014
Αρ. Πρωτ.: 459

ΠΡΟΣ: Γενικό Γραμματέα
Δημοσίων Εσόδων
κ. Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ

ΚΟΙΝ: Προϊστάμενο Δ/νσης Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού (Δ/2)
κ. ΜΑΡΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ

Σχετικά με την συμπλήρωση και υποβολή του πίνακα προσδιορισμού του μέσου χρόνου διεκπεραίωσης συναλλαγών που στείλατε σε 22 ΔΟΥ, ζητάμε το πάγωμα αυτής της διαδικασίας μέχρι τη συζήτηση του θέματος στην επικείμενη συνάντησή μας. Πιστεύουμε ότι αυτήν την ώρα που οι εργαζόμενοι κάτω από δύσκολες και εξοντωτικές συνθήκες , προσπαθούν να φέρουν σε πέρας το έργο τους, κάθε κίνηση αποσταθεροποίησης δημιουργεί επιπλέον προβλήματα .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ


Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΕ-ΔΟΥ ΙΚΕ περαίωση ΔΟΥ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο