Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ο Σύλλογος Λογιστών Ν.Χανίων ζητά την Συμμετοχή όλων των Συλλόγων την Πέμπτη στην Ολομέλεια της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. καθώς και την συμμετοχή εκπροσώπου της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
Σ.Α.Λ. / Φ.Χ.
Β. Κορνάρου 30 και Αποκορώνου
28210 71581 – 2821051769
e-mail: [email protected]

Απευθυνόμενοι στα μέλη του Δ/Σ της ΠΟΦΕΕ οι οποίοι αποφάσισαν να γίνει Ολομέλεια Προέδρων την Πέμπτη 27/2 τους παρακαλούμε να ανακοινώσουν άμεσα (με Δελτίο Τύπου π.χ. στο Taxheaven ή με άλλο τρόπο) την συμμετοχή οποιαδήποτε Προέδρου ή Εκπροσώπου Συλλόγου της Ελλάδας καθώς και εκπροσώπου της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών καθόσον τα θέματα που μας απασχολούν είναι υψίστης σημασίας και θα πρέπει να ακουστεί η φωνή όλων όσων ενδιαφέρονται για την τύχη του επαγγέλματός μας.

Είναι απόλυτα κατανοητό η απαίτηση σας για εγγραφή όλων των συλλόγων στην Ομοσπονδία. Όμως πρέπει πάντα να κρατάμε την δυνατότητα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων προσιτή σε όλους.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ομοσπονδία ΠΟΦΕΕ είναι αυτή που αγκαλιάζει όλους τους λογιστές που ασκούν νόμιμα το επάγγελμά τους χωρίς διακρίσεις. Γιατί λοιπόν να εμποδίζουμε συζητήσεις και να ζητούμε Ολομέλεια μόνο των Μελών όταν στο παρελθόν η ίδια η ΠΟΦΕΕ είχε δώσει την δυνατότητα να προσέλθουν για συζήτηση και εκπρόσωποι οργανώσεων μη μελών; Τι άλλαξε; Ίσα – ίσα τώρα με τα τόσα προβλήματα είναι πιο επιτακτικό.

Εξάλλου η Ολομέλεια Προέδρων είναι άτυπο όργανο, οι αποφάσεις του δεν δεσμεύουν κανέναν άρα γιατί να μην ακουστούν όλες οι γνώμες; Η Ολομέλεια Προέδρων σύμφωνα και με το Καταστατικό της ΠΟΦΕΕ είναι απλώς συμβουλευτικό όργανο προς το Δ/Σ. Είναι κατανοητό στην Γενική της Συνέλευση που λαμβάνονται αποφάσεις πρέπει να είναι τα μέλη της. Σε άτυπες όμως, συμβουλευτικές συναντήσεις γιατί ξεκινήσαμε αποκλεισμούς;

Ιδιαιτέρως η Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών έχει κάνει προσπάθειες παράλληλες με αυτές της Ομοσπονδίας, έχει παλέψει για το δίκιο μας και την αξίζει ένα βήμα ομιλίας. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Εν κατακλείδι η Ομοσπονδία πρέπει να αγκαλιάζει όλους τους εκπροσώπους των οργανώσεων των λογιστών. Αυτό είναι το πνεύμα της.
Καλέστε τους όλους με Δελτίο Τύπου, έστω και τώρα.

Εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Ν. Χανίων
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο