Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Λ.Φ.Ε.Ε. Ναυπλίας και Ερμιονίδας - Υπογραφή στο εξώδικο των λογιστών Χανίων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΑΥΠΛΙΑΣ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 22
ΤΚ: 21100
ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ:2752021960
WWW.SLFNE.GR - email: [email protected] και [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 21/02/2014

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ύστερα από σύσκεψη αποφάσισε να υπογράψει το εξώδικο ενάντια στο εξοντωτικό φορολογικό και ασφαλιστικό ποινολόγιο, που συνέταξε για λογαριασμό του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν.Χανίων, η δικηγόρος  κ.Μπατάκη Στέλλα, προς το Υπουργείο Οικονομικών και κοινοποιούμενο στους παραλήπτες που αναφέρει.

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να στηριχθεί με κάθε τρόπο ο κοινός αγώνας όλων των συναδέλφων του κλάδου για την πλήρη κατάργηση των εξοντωτικών προστίμων, που ισχύουν από 01/01/2014.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       
Στέφανος Παλλαδινός                                       

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αθανάσιος Κολιάτσης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο