Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ο Λογιστικός Σύλλογος Μυκόνου συνυπογράφει την εξώδικη διαμαρτυρία των λογιστών Χανίων

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ (Λ.Σ.Μ.)
ΔΡΑΦΑΚΙ-  84600 ΜΥΚΟΝΟΣ
ΤΗΛ: 2289026130, FAX: 2289079197

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από ενημέρωση του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών-Φοροτεχνικών Ν. Χανίων για την αποστολή εξώδικης διαμαρτυρίας κατά του Ελληνικού Δημοσίου για το νέο Ασφαλιστικό και Φορολογικό Ποινολόγιο, το Δ.Σ. του Λογιστικού Συλλόγου Μυκόνου αποφάσισε να συνυπογράψει το εξώδικο.

Ο Λογιστικός Σύλλογος Μυκόνου συντάσσεται στον αγώνα που ξεκίνησε για την κατάργηση των εξοντωτικών αυτών προστίμων που πλήττουν ανεπανόρθωτα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξοντώνοντας ταυτόχρονα τους λογιστές – φοροτεχνικούς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Ειρήνη Γρυπάρη

Η Γεν. Γραμματέας
Αικατερίνη Σταύρου


Ετικέτες για αναζήτηση Λ.Σ.Μ. εξώδικη διαμαρτυρία


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο