Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Easy Entry Έσοδα Έξοδα λέγεται η πρόταση της Softline για την τήρηση των βιβλίων Εσόδων-Εξόδων.

Από την εταιρία που από το 1992 διαθέτει στην αγορά το πλέον αξιόπιστο πρόγραμμα φορολογίας εισοδήματος και πρώτη επίσης παρουσίασε εφαρμογή Αντικειμενικών Αξιών με χάρτες το 1997, τώρα και βιβλίο Εσόδω-Εξόδων με την ίδια χαρακτηριστική ευκολία χρήσης που διακρίνει τις εφαρμογές της εταιρίας. Το πρόγραμμα αυτό περιέχει ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ενώ...

Από την εταιρία που από το 1992 διαθέτει στην αγορά το πλέον αξιόπιστο πρόγραμμα φορολογίας εισοδήματος
και πρώτη επίσης παρουσίασε εφαρμογή Αντικειμενικών Αξιών με χάρτες το 1997,
τώρα και βιβλίο Εσόδω-Εξόδων με την ίδια χαρακτηριστική ευκολία χρήσης που διακρίνει τις εφαρμογές της εταιρίας.
Το πρόγραμμα αυτό περιέχει ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ενώ σε σύνδεση με την επιτυχημένη εφαρμογή μας Ρευματοδότηση Οικοδομής,
συνδέεται και παράγει όλα τα σχετικά έντυπα για τη ρευματοδότηση καθώς και σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις
Βιβλίο προϋπολογιστικού κόστους και Βιβλίο Απολογιστικού κόστους.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ TAXHEAVEN προσφέρουμε το Easy Entry Έσοδα Έξοδα μόνον 350� πλέον Φ.Π.Α
αντί της κανονικής του τιμής, 600�, μέχρι τις 15/1/2007
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο