Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ο Λ.Σ.Α. θα δέχεται καταγγελίες για παραπλανητικές διαφημίσεις διαφόρων λογιστικών γραφείων, που είναι ενάντια στον Κώδικα Δεοντολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2014

«Προσεχείς κινήσεις του Λ.Σ.Α.»


Μετά τη συνάντηση λογιστών που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 17/02/2014 από τον Λ.Σ.Α., θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τις προσεχείς κινήσεις μας, πάνω στα θέματα που συζητήθηκαν με τους συναδέλφους.

 
•Τιμές αναφοράς στο λογιστικό κλάδο για τις λογιστικές υπηρεσίες.

Ο Λ.Σ.Α. θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με νομικό σύμβουλο, προκειμένου να καθιερωθούν τιμές αναφοράς και στον κλάδο μας.

•Παραπλανητικές διαφημίσεις διαφόρων λογιστικών γραφείων.

Ο Λ.Σ.Α. θα δέχεται καταγγελίες για παραπλανητικές διαφημίσεις διαφόρων λογιστικών γραφείων, που είναι ενάντια στον Κώδικα Δεοντολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

•Προσφορά ασφαλιστικής εταιρίας AIG για τα μέλη του Λ.Σ.Α..

Θα ενημερώσουμε για την προσφορά της ασφαλιστικής εταιρίας που αφορά την κάλυψη επαγγελματικής αστικής ευθύνης και θα αναμένουμε οποιοδήποτε αίτημα ή διευκρίνιση προκειμένου να το προωθήσουμε και να απαντηθεί από την ασφαλιστική εταιρία.
•Νέο Φορολογικό καθεστώς.

Θα ανακοινώσουμε άμεσα προτάσεις για τη θέσπιση νέου φορολογικού καθεστώτος για φυσικά και νομικά πρόσωπα, για τις οποίες θα θέλαμε την άποψη συναδέλφων.
•Ύπαρξη μίας επιστημονικής ένωσης-συλλόγου.

Είμαστε απολύτως σύμφωνοι με την ύπαρξη ΜΙΑΣ επιστημονικής ένωσης.

Ο Λ.Σ.Α. θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια τόσο για τον αποτελεσματικό διάλογο με τις αρμόδιες αρχές όσο και για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των συναδέλφων.

 

Με τιμή,
Το Δ.Σ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο