Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. - Έλεγχος και αποπληρωμή της Ειδικής Αγωγής

ΤΟΜΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΤΣΜΕΔΕ

Σας ενημερώνουμε για τελευταία και οριστική φορά ότι για τον έλεγχο και την αποπληρωμή της Ειδικής Αγωγής, πρέπει να προσκομίσετε άμεσα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.Πτυχίο επικυρωμένο του Λογοθεραπευτή

2.Υπεύθυνη Δήλωση που να βεβαιώνει ότι «Το παιδί μου…………….. δεν λαμβάνει Ειδική Αγωγή από ειδικά θεραπευτήρια, οικοτροφεία, άσυλα και Κ.Α.Α. Διημέρευσης και Φροντίδας»

Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν έως 28/2/2014 (αυστηρά καταληκτική ημερομηνία) στην Κεντρική Υπηρεσία, στο Τμήμα διεκπεραίωσης νοσηλίων, στο ισόγειο, ώστε να γίνει ο έλεγχος και η αποπληρωμή της Ειδικής Αγωγής.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΠΥΥ, μετά την παραπάνω ημερομηνία, κανένα παραστατικό δεν θα γίνεται δεκτό.

Εκ της Δ/νσεως
Υγείας και Πρόνοιας


Ετικέτες για αναζήτηση ΤΣΜΕΔΕ Ειδική Αγωγή


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο