Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στην τρόικα παρουσιάζεται το φορολογικό πολυνομοσχέδιο «σκούπα»

Στην τρόικα παρουσιάζεται τις επόμενες ημέρες το πολυνομοσχέδιο σκούπα που θα περιλαμβάνει δεκάδες αλλαγές και διορθώσεις στη φορολογία.

Οι βασικότερες διατάξεις του νομοσχεδίου θα προβλέπουν:

1.Πρόστιμα: Την μείωση των προστίμων

2.Αλλαγές στο υπολογισμό του φόρου Υπεραξίας Ακινήτων:

3. Αλλαγές στην υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ .(Κατάργηση της καταβολής 10 ευρώ)

Ο «φάκελος» των νέων φορολογικών αλλαγών θα τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, προκειμένου να λάβει το πράσινο φως από τους δανειστές και να κατατεθούν οι σχετικές ρυθμίσεις στη Βουλή, ώστε να ισχύσουν άμεσα καθώς οι ισχύουσες ρυθμίσεις έχουν «μπλοκάρει» αγορά και φορολογικές αρχές.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο