Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Στήριξη από τη ΣΥΝΑΡΟ-ΟΕΕ στη πρωτοβουλία του Συλλόγου Λ/Φ Ν.Χανίων για τα εξοντωτικά πρόστιμα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

ΣΥΝΑΡΟ-ΟΕΕ: «Στήριξη της πρωτοβουλίας του Συλλόγου Λ/Φ Ν.Χανίων για τα εξοντωτικά πρόστιμα»

21.01.2014

Συνάδελφοι,

Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ» ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων για την αποστολή εξωδίκου προς τα αρμόδια Υπουργεία, με σκοπό την κατάργηση των φορολογικών και ασφαλιστικών προστίμων τα οποία πλήττουν βάναυσα το σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τον κλάδο των Λογιστών-Φοροτεχνών.

Επειδή η παράταξή μας εδώ και πολύ καιρό έχει πάρει θέση για τις καταστροφικές συνέπειες όλων αυτών των Νόμων και επειδή από το τέλος Γενάρη έχουμε απευθύνει ανοικτή επιστολή , με αφορμή την σύγκλιση των αντιπροσώπων του ΟΕΕ για την εκλογή της νέας διοίκησης του ΟΕΕ,  για τη συγκρότηση ενός πλατιού μετώπου των οικονομολόγων για την  αλλαγή πορείας στο Ο.Ε.Ε. :

-Με σαφή θέση ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και σε όσους έχουν ευθύνη στην δημιουργία και την  υλοποίησή τους.
-Με σαφή θέση ενάντια στην αδράνεια, το συμβιβασμό, το τέλμα και τα αδιέξοδα των διοικήσεων του Ο.Ε.Ε. της προηγούμενης περιόδου.
-Με σαφή θέση για το ρόλο, τις παρεμβάσεις και τη δυναμική που αξίζει να έχει το ΟΕΕ, τόσο σε όφελος της κοινωνίας, όσο και για τα επιστημονικά – επαγγελματικά δικαιώματα των μελών του.
-Με σαφή θέση ενάντια στα φαινόμενα παραγοντισμού, προσωπικών πολιτικών, αδιαφάνειας.

Δηλώνουμε τη στήριξή μας στην πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων, δεσμευόμαστε να τη φέρουμε προς ψήφιση στην Κ.Δ. του ΟΕΕ και καλούμε όλους τους συναδέλφους να συντονίσουν τον αγώνα τους στην κατεύθυνση ανατροπής αυτών των πολιτικών.

Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ» δηλώνει ότι η  λογική της ενότητας και της ενιαίας δράσης, θα συνεχίζει να είναι πρωταρχική και πρέπει επιτέλους όλοι να ξεκαθαρίσουν, στην εποχή του μνημονίου ,της ακραίας λιτότητας και του περιορισμού  των δικαιωμάτων, την θέση τους  απέναντι σε αυτές τις πολιτικές.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο