Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Ε.Λ.ΚΕ. - Συμμετοχή στην εξώδικη διαμαρτυρία των λογιστών Χανίων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Σ.Ε.Λ.ΚΕ)
ΑΛΚΙΝΟΟΥ 54 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας, αφού μελέτησε την εξώδικη  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ,   που  συνέταξε η δικηγόρος κ. Μπατάκη Στέλλα, για λογαριασμό του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων,  προς το Υπουργείο Οικονομικών και κοινοποιούμενο στους παραλήπτες, ενάντια στις όποιες  απαράδεκτες διατάξεις του Ασφαλιστικού και Φορολογικού Ποινολογίου, αποφασίιζει  ομόφωνα την υπογραφή του.

Η εξώδικη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη του Σ.Ε.Λ.ΚΕ.

ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Λ.ΚΕ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   
ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΤΗΣ                                                 

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΡΑΝΙΚΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο