Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Λ.Σ.Α. - Πρόταση για πιλοτική εφαρμογή της υποβολής συγκεντρωτικών καταστάσεων εξόδων για έξι μήνες

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ελ. Βενιζέλου 75, Νέα Ιωνία, 14231. Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310, [email protected], www.lsa.gr

Προς
Υπουργείο Οικονομικών
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, κο Θεοχάρη Χάρη
Προϊστάμενο Δ/νσης Βιβλίων και Στοιχείων, κο Σαΐτη Ευθύμιο

Κοινοποίηση
Οικονομικές εφημερίδες
www.taxheaven.gr
www.e-forologia.gr
www.forologikanea.gr
www.taxpress.gr
www.epixeirisi.gr

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΜΑ : Συγκεντρωτικές καταστάσεις εξόδων 2014.

Κύριοι,

με την παρούσα επιστολή θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για την αβέβαιη κατάσταση που επικρατεί γύρω από τις συγκεντρωτικές καταστάσεις εξόδων.

Λόγω της διαφορετικότητας των δραστηριοτήτων των επαγγελματιών, της ασάφειας που επικρατεί όσον αφορά την υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων των εξόδων (πχ εκτελωνιστές, ειδικά καθεστώτα πχ. πακέτα ταξιδιών) και κατά συνέπεια της δυσκολίας της καταγραφής και διασταύρωσής τους, θεωρούμε ότι η υποβολή τους θα πρέπει να θεωρηθεί δοκιμαστική και να μην επιφέρει πρόστιμα και κυρώσεις.

Για το λόγο αυτό, προτείνουμε την πιλοτική εφαρμογή της υποβολής συγκεντρωτικών καταστάσεων εξόδων για έξι μήνες, από τον Ιούλιο 2014, ώστε να εξακριβωθεί η επίτευξη ή μη της εφαρμογής της αντιπαραβολής εσόδων - εξόδων. Από την άλλη, οι συγκεντρωτικές καταστάσεις εσόδων συμφωνούμε να υποβάλλονται σε μηνιαία βάση, όπως ισχύει.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κυριακόπουλος Νικόλαος

Η Γεν. Γραμματέας
Πολίτου Μαρίνα


Ετικέτες για αναζήτηση συγκεντρωτικές καταστάσεις ΛΣΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο