Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Α. - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την ημέρα ψήφισης του νόμοσχεδίου για τα πρόστιμα

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42-46, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ.: 104 34
ΤΗΛ.: 210-8224111- 2108834483 FAX: 210-8834484
http://www.efeea.gr

ΑΘΗΝΑ 20/02/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι

Κανένας δεν διαφωνεί για το τι προκαλείται στους Λογιστές/Φοροτεχνικούς και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τους Νόμους 4172 ,4174,4223.

Κανένας δεν πρόκειται να διαφωνήσει ότι η μόνη διέξοδος είναι η κάθε είδους δράση και η κινητοποίηση των λογιστών.

Η επίθεση που δεχόμαστε Λογιστές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ενιαία και συντονισμένη. Η απάντηση μας πρέπει να είναι ενιαία να έχει κοινή δράση και σ’ αυτή την κατεύθυνση μέχρι σήμερα έχει κινηθεί η Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Λογιστές και μικρομεσαίους επαγγελματίες με συμμαχία στο κοινό αγώνα χωρίς διασπαστικές συγκεντρώσεις - συσκέψεις πολύ δε περισσότερο χωρίς συκοφαντικές και υβριστικές αναφορές στις συνδικαλιστικές οργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν.

Η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. αντίθετα, άμεσα θα συνεδριάσει και θα καλέσει σε πανστρατιά όλους τους Λογιστές και μικρομεσαίους επαγγελματίες να ετοιμάζονται για συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την ημέρα ψήφισης του Νομοσχέδιου lifting στη βουλή για τα παράλογα πρόστιμα και τις φοροακρότητες που περιέχουν οι παραπάνω νόμοι, όπως δεσμεύσεις λογαριασμών, κατάσχεση εις χείρας τρίτων, πληρωμή 500 ευρώ μέσω πιστωτικών ιδρυμάτων.Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Τσαμόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Χριστόπουλος


Ετικέτες για αναζήτηση πρόστιμα ΕΦΕΕΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο