Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Και μέσω ΚΕΠ η εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων από τα Επιμελητήρια

Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν από τις αρχές του 2007 τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ταχύτερα και πιο εύκολα τις συναλλαγές τους με τα 59 Επιμελητήρια της χώρας, μέσα από τα ΚΕΠ και από ψηφιακές υπηρεσίες που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013, όπως ανακοίνωσε ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, Καθηγητής Βασίλης Ασημακόπουλος. ...

Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν από τις αρχές του 2007 τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ταχύτερα και πιο εύκολα τις συναλλαγές τους με τα 59 Επιμελητήρια της χώρας, μέσα από τα ΚΕΠ και από ψηφιακές υπηρεσίες που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013, όπως ανακοίνωσε ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, Καθηγητής Βασίλης Ασημακόπουλος.


Συγκεκριμένα, η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013 και του Στόχου 2 «Παροχή Ψηφιακών Υπηρεσιών προς επιχειρήσεις» χρηματοδότησε με 1,7 εκατ. ευρώ τη δημιουργία της «Ολοκληρωμένης Υπηρεσίας Συνεργασίας Επιμελητηρίων με τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ)».
Αξιοποιώντας την υφιστάμενη πύλη «Επιχειρηματικής Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης» της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν επιχειρηματική πληροφόρηση γύρω από χρήσιμες θεματικές ενότητες όπως: ειδήσεις, νέα από τον Επιμελητηριακό χώρο, κλαδικές μελέτες, επιχειρηματικούς καταλόγους, εκθέσεις, σεμινάρια, προγράμματα χρηματοδότησης, προσφορά-ζήτηση προϊόντων, υπηρεσιών και επιχειρηματικών συνεργασιών από όλο τον κόσμο κ.α.

Οι υπηρεσίες πληροφόρησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος βρίσκονται ήδη σε πλήρη λειτουργία και είναι προσπελάσιμες μέσω του Διαδικτύου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.e-boss.gr .
Επιχειρήσεις που δεν έχουν σύνδεση στο Διαδίκτυο, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις σχετικές πληροφορίες και μέσω ΚΕΠ.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της ίδιας δράσης της Ψηφιακής Στρατηγικής, το σύνολο των επιχειρήσεων της χώρας (περίπου 800.000) θα έχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνει ολοκληρωμένες συναλλαγές με το Επιμελητήριο στο οποίο ανήκει, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας μέσω ΚΕΠ.
Οι κατηγορίες υπηρεσιών που υποστηρίζονται, περιλαμβάνουν:


Έκδοση Πιστοποιητικών και Βεβαιώσεων των Επιμελητηρίων
Έλεγχο Επωνυμιών Επιχειρήσεων σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο
On-line εξόφληση υποχρεώσεων (συνδρομές) προς τα Επιμελητήρια, κ.λπ.
Εκτός από τα ΚΕΠ, οι υπηρεσίες θα παρέχονται και με ένα απλό τηλεφώνημα στο 1564
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο