Αποτελέσματα live αναζήτησης

Χαμός στις υπηρεσίες του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ.

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Ανακοίνωση ΠΟΣΕ -ΙΚΑ    
  .
Στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση των υπηρεσιών του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, έρχεται να προστεθεί η απαράδεκτη και ακατανόητη απόφαση της κυβέρνησης, να κλείσει σε μια νύχτα όλες τις υπηρεσίες υγείας του ΕΟΠΥΥ με την ίδια εγκληματική προχειρότητα που τις δημιούργησε.

Οι πολίτες σπεύδουν στα Διοικητικά Υποκαταστήματα του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, προσπαθώντας να πληροφορηθούν,  για τα ραντεβού με τους γιατρούς, τις Υγειονομικές επιτροπές, τις αναρρωτικές άδειες, την συνέχιση υποβολής τους στις μονάδες τεχνητού νεφρού και πλήθος άλλων υπηρεσιών των μονάδων υγείας, που σημειωτέον, με αρκετές από αυτές τα τοπικά υποκαταστήματα συστεγάζονται.

Δυστυχώς, τα έντονα παράπονα, τη συσσωρευμένη αγανάκτηση και οργή για το λουκέτο στον ΕΟΠΥΥ, τα εισπράττουν πάλι οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΙΚΑ.

Η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, καλεί ΑΜΕΣΑ τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη σε συνεργασία με τον συναρμόδιο του Υπουργό, Ι. Βρούτση, τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και τη Διοίκηση του  ΙΚΑ, να προβούν στις απαραίτητες διευκρινήσεις, για το όποιο διάστημα απαιτηθεί έως την λειτουργία του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα των ασφαλισμένων.

Ο Υπουργός Υγείας, ας σταματήσει τις τηλεοπτικές συγγνώμες για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων και να σπεύσει άμεσα να διορθώσει τα λάθη τους, την προχειρότητα τους, που πληρώνουν πάλι όσοι δεν φταίνε για το κατάντημα αυτής της χώρας, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ.

Τέλος, η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ προβλέπει ότι το ξανάνοιγμα των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ με τις τροποποιήσεις που περιλαμβάνονται στο Νομοσχέδιο και αφορούν την κινητικότητα των Υπαλλήλων, δεν θα γίνει σε καμία περίπτωση στον ΕΝΑ ΜΗΝΑ, άλλα πολύ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης