Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Χαμός στις υπηρεσίες του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ.

Ανακοίνωση ΠΟΣΕ -ΙΚΑ    
  .
Στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση των υπηρεσιών του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, έρχεται να προστεθεί η απαράδεκτη και ακατανόητη απόφαση της κυβέρνησης, να κλείσει σε μια νύχτα όλες τις υπηρεσίες υγείας του ΕΟΠΥΥ με την ίδια εγκληματική προχειρότητα που τις δημιούργησε.

Οι πολίτες σπεύδουν στα Διοικητικά Υποκαταστήματα του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, προσπαθώντας να πληροφορηθούν,  για τα ραντεβού με τους γιατρούς, τις Υγειονομικές επιτροπές, τις αναρρωτικές άδειες, την συνέχιση υποβολής τους στις μονάδες τεχνητού νεφρού και πλήθος άλλων υπηρεσιών των μονάδων υγείας, που σημειωτέον, με αρκετές από αυτές τα τοπικά υποκαταστήματα συστεγάζονται.

Δυστυχώς, τα έντονα παράπονα, τη συσσωρευμένη αγανάκτηση και οργή για το λουκέτο στον ΕΟΠΥΥ, τα εισπράττουν πάλι οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΙΚΑ.

Η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, καλεί ΑΜΕΣΑ τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη σε συνεργασία με τον συναρμόδιο του Υπουργό, Ι. Βρούτση, τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και τη Διοίκηση του  ΙΚΑ, να προβούν στις απαραίτητες διευκρινήσεις, για το όποιο διάστημα απαιτηθεί έως την λειτουργία του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα των ασφαλισμένων.

Ο Υπουργός Υγείας, ας σταματήσει τις τηλεοπτικές συγγνώμες για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων και να σπεύσει άμεσα να διορθώσει τα λάθη τους, την προχειρότητα τους, που πληρώνουν πάλι όσοι δεν φταίνε για το κατάντημα αυτής της χώρας, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ.

Τέλος, η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ προβλέπει ότι το ξανάνοιγμα των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ με τις τροποποιήσεις που περιλαμβάνονται στο Νομοσχέδιο και αφορούν την κινητικότητα των Υπαλλήλων, δεν θα γίνει σε καμία περίπτωση στον ΕΝΑ ΜΗΝΑ, άλλα πολύ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο