Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οδηγίες για την υποβολή του Ε9 2014 - Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης ακινήτων για το 2014

Δόθηκε στην δημοσιότητα και η εγκύκλιος για την υποβολή του Ε9 του 2014

Σύμφωνα με την εγκύκλιο ΠΟΛ.1052/2014 η δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά εκτός των περιπτώσεων που ο υπόχρεος έχει αποβιώσει και η δήλωσή του υποβάλλεται χειρόγραφα στην ΔΟΥ από του ς κληρονόμους.

Επίσης κατά την υποβολή δήλωσης στοιχείων ακινήτων από νομικό πρόσωπο, εφόσον τα στοιχεία αυτού ή του νομίμου εκπροσώπου του εμφανίζονται ανακριβώς στην ηλεκτρονική εφαρμογή, πριν την υποβολή της δήλωσης απαιτείται η διόρθωση των λανθασμένων στοιχείων στο φορολογικό μητρώο του νομικού προσώπου.

Τέλος σε περίπτωση προσθήκης νέου ακινήτου ή διαγραφής ακινήτου που έχει δηλωθεί σε προηγούμενες δηλώσεις στοιχείων ακινήτων του υπόχρεου, αναγράφονται υποχρεωτικά τα στοιχεία του συμβολαίου απόκτησης ή μεταβίβασης. 


Δείτε ολόκληρη την εγκύκλιο στο φορολογικό αρχείο του κόμβου


Ετικέτες για αναζήτηση Ε9 δήλωση ακινήτων


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο