Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Κάλεσμα σε σύσκεψη από την Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ
   
Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής

Αθήνα, 18 Φλεβάρη 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Μετά τις τρεις μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις μας στις 4, 6 και 10 Φεβρουαρίου ενάντια στους φορο -μπηχτικούς Ν. 4172, 4174, 4223 και τον αντιδραστικό Κώδικα Δεοντολογίας, όπου εκφράστηκε η αντίθεση της πλειοψηφίας των συναδέλφων με τη συμβιβασμένη στάση των ηγεσιών της ΕΦΕΕΑ και της ΠΟΦΕΕ, γίνεται φανερή η ανάγκη παραπέρα συσπείρωσης του κλάδου και κλιμάκωσης του δίκαιου αγώνα μας.

Μόνη μας διέξοδος με μαζικές διαδικασίες, με συμμαχία με όσους πλήττονται βάναυσα από αυτή την πολιτική, να αποφασίσουμε τη συνέχιση της δράσης μας, για την κατάργηση αυτών των αντιλαϊκών νόμων.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ:

Το Σάββατο 22/02/2014, 11 π.μ.
αίθουσα της «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ»,

Κλεισθένους 15, 7ος όρ. - Αθήνα (πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών)

•    όλους τους Λογιστές ελεύθερους επαγγελματίες,
•    τους μισθωτούς Λογιστές,
•    τις Ενώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών,
•    τους σπουδαστές των οικονομικών σχολών,
•    Σωματεία εργαζόμενων και μαζικούς φορείς

να αποφασίσουμε για το συντονισμό και την κλιμάκωση του αγώνα μας.

Ήδη η Πανελλαδική Αγωνιστική Συσπείρωση Επαγγελματιών-Βιοτεχνών έχει αναγγείλει συλλαλητήριο στις 26 Φλεβάρη για την κατάργηση των φορομπηχτικών αντιλαϊκών νόμων, ενώ για τον ίδιο λόγο γίνεται συζήτηση για πανελλαδική δράση - κινητοποίηση των Λογιστών στις 7 Μάρτη.

Στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης που υλοποιεί τις αποφάσεις της Ε.Ε. και των πολυεθνικών που ψάχνουν και στον κλάδο μας διέξοδο για μεγαλύτερη κερδοφορία αφανίζοντας τους μικρομεσαίους, να απαντήσουμε ενιαία και αποφασιστικά με τα στρώματα που δέχονται αυτή τη βάρβαρη επίθεση.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Ε.Ε.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ  ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΜΑΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΕΝΙΑΙΑ  ΚΑΙ  ΚΟΙΝΗ  ΔΡΑΣΗ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο