Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Video - Στη Βουλή η λίστα του μαύρου χρήματος

Στη Βουλή διαβιβάστηκε η λίστα Νικολούδη, προκειμένου να ερευνηθούν από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας τα ονόματα των γιατρών, δημάρχων, περιφερειαρχών, προέδρων επιτροπών, διαιτητών ποδοσφαίρου και δημοσιογράφων οι οποίοι αποκρύπτουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Σύμφωνα με τη λίστα που έφθασε στη Βουλή, «πρωταθλητές» στην απόκρυψη στοιχείων για το 2013 αναδεικνύονται οι τοπικοί άρχοντες, με 75 καταγεγραμμένες περιπτώσεις δημάρχων και έξι περιπτώσεις περιφερειαρχών.

Σημειώνεται ότι στην λίστα ακολουθούν οι 64 γιατροί του ΕΣΥ, 48 πρόεδροι φορέων και οργανισμών του Δημόσιου, 37 μέλη αξιολόγησης διαγωνισμών, 18 δημοσιογράφοι και επτά διαιτητές ποδοσφαίρου.
Πηγή enikos.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο