Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ευνοϊκότερη μεταχείριση αποθεματικών για επενδύσεις

Ευνοϊκότερη μεταχείριση των αφορολόγητων αποθεματικών που έχουν σχηματίσει οι επιχειρήσεις λόγω πραγματοποίησης παραγωγικών επενδύσεων, αλλά επίσης και τη δυνατότητα να μεταφέρουν τη ζημία που προκύπτει από τα βιβλία τους και να τη συμψηφίζουν ....

Ευνοϊκότερη μεταχείριση των αφορολόγητων αποθεματικών που έχουν σχηματίσει οι επιχειρήσεις λόγω πραγματοποίησης παραγωγικών επενδύσεων, αλλά επίσης και τη δυνατότητα να μεταφέρουν τη ζημία που προκύπτει από τα βιβλία τους και να τη συμψηφίζουν με κέρδη των επόμενων ετών θα προβλέπουν οι διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που καταρτίζει η κυβέρνηση.

Ετσι ολοκληρώνεται η φορολογική μεταρρύθμιση και επέρχονται ριζικές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος των φυσικών προσώπων, που θα «κοστίσουν» στον προϋπολογισμό 1,25 δισ. ευρώ. Σε βάθος τριετίας, αυξάνονται τα αφορολόγητα όρια, διευρύνονται τα φορολογικά κλιμάκια και μειώνονται οι φορολογικοί συντελεστές.

Με το φορολογικό νομοσχέδιο θεσπίζονται, μεταξύ των άλλων, ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, ειδικές διατάξεις για τις κατασκευαστικές εταιρείες, επιταχύνεται η είσπραξη οφειλών πτωχευμένων οφειλετών, ενώ αντιμετωπίζονται ευνοϊκότερα οι κληρονομιές και οι δωρεές.

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο