Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση για έκτακτη Γενική Συνέλευση Ε.Ε.Λ.Π.

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ (ΕΕΛΠ)
Κάνιγγος 27 - Τηλ. 38 35 093 - 38 02 923 - ΦΑΞ 38 01 227 - 106 82 - ΑΘΗΝΑ.
Web site: www.eelp.gr. E_ mail: [email protected]

Αθήνα, 11 Φλεβάρη 2014

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ στην έκτακτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 19:00 μ.μ. στα γραφεία μας, Κάνιγγος 27 5ος όρ. ΑΘΗΝΑ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η συνέλευση μας έρχεται σε μια περίοδο όπου οι εξελίξεις στο επάγγελμά μας είναι ραγδαίες. Οι νόμοι που φορτώνουν στις πλάτες μας ακόμα περισσότερη δουλειά, ακόμα περισσότερα πρόστιμα και άγχη, συνοδεύονται από τον κατάπτυστο Κώδικα Δεοντολογίας που θεσπίστηκε με την καθοριστική συμβολή του Ο.Ε.Ε. και της Κυβέρνησης. Τα σχέδιά τους για την Πιστοποίηση, την συνυπευθυνότητα έρχονται και βρίσκουν πλέον εφαρμογή. Πρόκειται για μέτρα που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην ανεργία χιλιάδες επιπλέον εργαζόμενους, που θα αφανίσει τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους.

Στους χώρους δουλειάς η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι τρομακτική. Οι αμέτρητες ώρες εργασίας, η εργοδοτική τρομοκρατία και πλέον τα νέα βάρη πλαισιώνονται από την μη υπογραφή από τους εργοδότες Σ.Σ.Ε. που αποτελεί τον μόνο τρόπο κατοχύρωσης των εργασιακών και επαγγελματικών μας δικαιωμάτων.

Οφείλουμε να δώσουμε απάντηση. Οι κινητοποιήσεις που κάναμε το προηγούμενο διάστημα είναι ελπιδοφόρο μήνυμα όμως δεν φτάνουν. Χρειάζεται καλά οργανωμένο σχέδιο και αγώνας, με μαζικοποίηση των σωματείων μας και σε συμμαχία με τους άλλους κλάδους. Τα ζητήματα των αγροτών, της υγείας της παιδείας είναι και αυτά υπόθεση δική μας. Στην προσπάθειά μας αυτή προχωρούμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, ώστε να καθορίσουμε την συνέχιση των αγώνων μας, την οργάνωσή μας.   

Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να πετυχαίνουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου.

Έχουμε καθήκον να ανατρέψουμε αυτή την βαρβαρότητα και να παλέψουμε για μια οικονομία που στο στόχαστρο της θα έχει την ικανοποίηση όλων των αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων, που θα απαλλαγούμε από το ζυγό, την εξουσία των μονοπωλίων και της ΕΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με τα παρακάτω θέματα:

1. Συλλογική Σύμβαση Λογιστών
2. Εξελίξεις στο Επάγγελμα – φορολογικά – Κώδικας Δεοντολογίας
3. Πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα
4. Προτάσεις - Ανακοινώσεις.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΕΛΠ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο