Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ε.Ο.Π.Υ.Υ. - Ενημέρωση για ηλεκτρονική πιστοποίηση, έλεγχο υποβολής και παρακολούθησης των μηνιαίων λογαριασμών δαπανών

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Αθήνα, 11/2/2014 ΑΠ 62

Γενική Δ/νση Διαχείρισης και Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας Διεύθυνση Πληροφορικής

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων στα πλαίσια της ενεργοποίησης των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, σας ενημερώνουμε, ότι:
1) Από 31/1/2014 έχει ενεργοποιηθεί στο site του ΕΟΠΥΥ η νέα εφαρμογή eΔΑΠΥ Αιμοκαθάρσεων, για συμβεβλημένους παρόχους υγείας.

2) Έχει ολοκληρωθεί η ένταξη όλων των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ παρόχων υγείας στο σύστημα (eΔΑΠΥ) ηλεκτρονικής πιστοποίησης, ελέγχου υποβολής και παρακολούθησης των μηνιαίων λογαριασμών δαπανών. Στο εξής όλες οι υποβολές δαπανών, από φυσικά και μη φυσικά πρόσωπα, ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ανοικτής και κλειστής περίθαλψης, θα παραλαμβάνονται και διαχειρίζονται ηλεκτρονικά στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ΕΟΠΥΥ.

3) Επίσης, οι συμβεβλημένοι πάροχοι υγείας, ανάλογα με τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουν, έχουν ενταχθεί στα συστήματα ηλεκτρονικών αναγγελιών Αιμοκαθάρσεων και αναγγελιών Ακτινοθεραπειών. Για τις αναγγελίες νοσηλειών ασφαλισμένων εφαρμόζεται το σύστημα Εισιτηρίων, Εξιτηρίων και Διακομιδών.

4) Η διασύνδεση των παραπάνω εφαρμογών με το σύστημα Οικονομικής Διαχείρισης διασφαλίζει την άμεση αντιμετώπιση των απαιτήσεων των συμβεβλημένων παρόχων υγείας και την ενιαία εφαρμογή των Κανονισμών και οδηγιών της Διοίκησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης