Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Βιαιοπραγίες κατά υπαλλήλων Ι.Κ.Α.

Ανακοίνωση ΠΟΣΕ -ΙΚΑ


Νέο περιστατικό, σημειώθηκε χθες, στο ΙΚΑ Δραπετσώνας, κατά το οποίο υπάλληλος δέχθηκε απρόκλητη, αδικαιολόγητη επίθεση από ασφαλισμένο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Μετά το περιστατικό στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ Θεσσαλονίκης αλλά και τις καθημερινές σχεδόν διενέξεις ασφαλισμένων με εργαζόμενους στο ΙΚΑ, θεωρούμε απαραίτητο να τονίσουμε τα παρακάτω:
Οι τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο σύνολο των Υποκαταστημάτων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, έχουν ως συνέπεια συνεχείς αντιπαραθέσεις και οξύνσεις μεταξύ συναλλασσομένων και εργαζομένων, οι οποίες καταλήγουν συχνά σε βιαιοπραγίες κατά των υπαλλήλων του ΙΚΑ. Η έλλειψη προσωπικού ασφαλείας επιδεινώνει την ήδη έκρυθμη κατάσταση.
Το προσωπικό του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αγωνίζεται με αυταπάρνηση και φιλότιμο, σε εξαιρετικά δύσκολες εργασιακές συνθήκες, να εξυπηρετήσει τους πολίτες και να κρατήσει όρθια την κοινωνική ασφάλιση.
Καλούμε τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους να επιδείξουν κατανόηση και να συμπαρασταθούν στο δύσκολο έργο μας. Καλούμε, επίσης, την Κυβέρνηση να ενισχύσει τις μονάδες του ΙΚΑ με το απαιτούμενο προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του.


Ετικέτες για αναζήτηση ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΙΚΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο