Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σε ποιες προθεσμίες θα υποβληθούν οι καταστάσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, των εταιριών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας κ.λπ. στην Γ.Γ.Π.Σ.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπ.Oικ. οι υπόχρεοι σε διαβίβαση πληροφοριών στη Γ.Γ.Π.Σ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του ν.4174/2013, θα αποστείλουν αυτές ως εξής:

-Τα Πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα, φορείς εκκαθάρισης συναλλαγών με τη χρήση καρτών πληρωμών, ιδρύματα πληρωμών, Ελληνικά Ταχυδρομεία και Εταιρείες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, έως τέλος Απριλίου (εξαιρέσεις έως τέλος Μαρτίου και Φεβρουαρίου για ορισμένες πληροφορίες αναφέρονται στην απόφαση)

-Επιχειρήσεις ιδιωτικής ασφάλισης έως 28η Φεβρουαρίου τα ασφάλιστρα και έως 14η Μαρτίου 2014 οι αποζημιώσεις.

-Ιδιωτικά θεραπευτήρια έως την 31η Μαρτίου

-Πληροφορίες από εταιρίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας έως την 31η Μαρτίου

-Πληροφορίες από εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας έως την 31η Μαρτίου

-Πληροφορίες από εταιρείες ύδρευσης έως την 31η Μαρτίου

-Πληροφορίες ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων (για τις εξαιρέσεις δείτε αναλυτικά στην σχετική απόφαση), έως την 31 Μαρτίου

Οι πληροφορίες που θα διαβιβάσουν οι παραπάνω υπόχρεοι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του ν.4174/2013, αναφέρονται αναλυτικά στην εγκύκλιο ΠΟΛ.1033/28.1.2014

Δείτε την στο Φορολογικό αρχείο του κόμβου


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Παπαδημητριου
Up
Close
Close
Κλείσιμο