Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Διαθέσιμη η αναβάθμιση της εφαρμογής ανάλωσης κεφαλαίου προηγουμένων ετών

Από σήμερα (σ.σ. 12.2.2014) είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση της εφαρμογής ανάλωσης κεφαλαίου προηγουμένων ετών.  Να θυμίσουμε ότι η εφαρμογή αυτή είχε δοθεί δωρεάν με την αγορά του βιβλίου «Η Ανάλωση κεφαλαίου. Θεωρία και πράξη» του Κωνσταντίνου Δημ. Γραβιά, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Μάιο.

Στην αναβαθμισμένη εφαρμογή έχει προστεθεί και το οικ. έτος 2013, έτσι ώστε όσοι προβούν σε ανάλωση κεφαλαίου κατά την υποβολή της φετινής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (οικ. έτος 2014), να έχουν τη δυνατότητα να σχηματίσουν τη σχετική κατάσταση μέχρι και το προηγούμενο οικ. έτος, ήτοι μέχρι και το οικ. έτος 2013 (χρήση 2012). Επίσης, έχουν γίνει κι άλλες βελτιώσεις, ώστε να γίνει πιο χρηστική η ανωτέρω εφαρμογή.

Στην αμέσως επόμενες αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμα και όλα τα έντυπα που αφορούν στις έμμεσες τεχνικές ελέγχου και τα οποία είναι απαραίτητα για τις περιπτώσεις ελέγχων φυσικών προσώπων βάσει της σχετικής νομοθεσίας. Στα έντυπα αυτά έχουν προστεθεί δυνατότητες αυτόματης ενημέρωσής τους με όσα δεδομένα υπάρχουν ήδη στην εφαρμογή, αλλά και ελεύθερης συμπλήρωσής τους. Τα έντυπα αυτά μπορείτε ακόμη να τα εκτυπώσετε και να τα χρησιμοποιήσετε άμεσα. Όλο το υλικό που αφορά στο θέμα αυτό θα εμπλουτίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ή όταν παρίσταται άμεση ανάγκη. 

Το κόστος της αναβάθμιση της εφαρμογής, για όσους έχουν ήδη αγοράσει τον τόμο «Η Ανάλωση κεφαλαίου. Θεωρία και πράξη», ανέρχεται στο ποσό των 35,00 ευρώ. Τονίζουμε ότι η εφαρμογή θα αναβαθμίζεται δωρεάν μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2014.

Επίσης, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την εξάντληση των προηγούμενων δύο εκδόσεων του ανωτέρω βιβλίου, αλλά και της πρόσφατης ανατύπωσής του, αποφασίσαμε να προβούμε σε νέα, τρίτη έκδοση με σκοπό να καλύψουμε την ανάγκη των αναγνωστών.

Η νέα βελτιωμένη και επαυξημένη έκδοση, θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου 2014 και θα συνοδεύεται με την αναβαθμισμένη εφαρμογή της ανάλωσης κεφαλαίου. 
Το κόστος αγοράς του βιβλίου ανέρχεται στο ποσό των 45,00 ευρώ, στην ίδια τιμή δηλαδή που είχε διατεθεί και πέρυσι.

Σημείωση:

i.
Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί τις προηγούμενες εκδόσεις το βιβλίου και επιθυμούν να αναβαθμίσουν μόνο την εφαρμογή, δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:
Προϊόντα κόμβου

Υπενθυμίζουμε ότι, το κόστος της ετήσιας αναβάθμισης για όσους αναβαθμίσουν μόνο την εφαρμογή ανέρχεται στο ποσό των 35,00 ευρώ.

ii.
Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν την νέα βελτιωμένη και επαυξημένη τρίτη έκδοση του βιβλίου, θα ενημερωθούν από τον κόμβο για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του (εκτός απροόπτου θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου 2014). Μαζί με το βιβλίο θα λάβουν και αναλυτικές οδηγίες προκειμένου να κατεβάσουν και την αναβαθμισμένη εφαρμογή ανάλωσης κεφαλαίου.
Υπενθυμίζουμε ότι, το κόστος αγοράς της νέας έκδοσης που συνοδεύεται από την εφαρμογή ανάλωσης κεφαλαίου, ανέρχεται στο ποσό των 45,00 ευρώ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο