Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Α.-Π.: Ανακοίνωση για την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας

ΕΦΕΕΑ-Π - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή

Η αρωγή δεν μπορεί να δίδεται επιλεκτικά, ούτε το δικαίωμα της διαμαρτυρίας να είναι αποκλειστικό προνόμιο των θεσμικών οργάνων, προσπαθώντας να αποκλείσουν και να κατευθύνουν  δυναμικές κινητοποιήσεις

Αποφασίσαμε

Να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της Διαδικτυακής  Ομάδας Σκέψης και Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών, και καλούμε τα  μέλη του Ένωσής μας, και κάθε συνάδελφο, να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος την  Δευτέρα 10/02/2014 και ώρα 12:00 πμ, με στόχο την κατάργηση των μέτρων του ν.4174/2013  κατά των επαγγελματιών και του κλάδου, ενάντια στην ποινικοποίηση της ζωής μας.

Καλούμε
Όλους τους συλλόγους και τις Ενώσεις του νομού Αττικής  να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση της Δευτέρας, στηρίζοντας όλους αυτούς τους συναδέλφους που με πραγματικό άθλο συγκέντρωσαν 13.000 υπογραφές. Τους καλούμε να αποδείξουν ότι «η ισχύς εν τη ενώσει» μπορεί να γίνει πράξη, φτάνει να υπάρχει βούληση και ανιδιοτέλεια.

Πειραιάς 8-2-2014

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Η πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο