Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αναβάθμιση Mobile εφαρμογής Taxheaven

Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμες στο play store της Google και στο AppleStore οι νέες αναβαθμίσεις της mobile εφαρμογής "TAXHEAVEN"

Η νέα έκδοση για iPhone και iPad ενσωματώνει το νέο on line Mobile βιβλιοπωλείο.
Μέσα από αυτό μπορείτε να δείτε και να αποκτήσετε επιλεγμένες εκδόσεις e-book λογιστικών και φορολογικών βιβλίων σε προνομιακή τιμή, καθώς και αρκετά δωρεάν εγχειρίδια.

Πρόσφατα προστέθηκε το νέο βιβλίο του συγγραφέα Χρήστου Μελά με τίτλο «Ενιαίος φόρος Ιδιοκτησίας ακινήτων» (ΕΝ.Φ.Ι.Α.)
Το βιβλίο αναφέρεται στο νέο φόρο που επιβλήθηκε στα ακίνητα και θα πληρώνεται κάθε χρόνο, από όλους τους ιδιοκτήτες των ακινήτων. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να το κατεβάσετε μόνο με 15,00 ευρώ.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και η προσθήκη περισσότερων e-books.

Δείτε το σχετικό video

Κατεβάσε την εφαρμογή  για iPhone-iPad από εδώΗ νέα έκδοση για android ενσωματώνει το νέο widget  μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε της τελευταίες ειδήσεις του κόμβου χωρίς καν να ανοίξετε την εφαρμογή .
Κατεβάσε την εφαρμογή  για android από εδώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο