Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. - Απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά με τη σύσταση και λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης Σαπών

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ

Αθήνα, 07 Φεβρουαρίου 2014

Σε απάντηση σε δημοσίευμα, σχετικά με τη σύσταση και λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Σύμφωνα με την αριθμ. Υ00/702/15.03.2013 (ΦΕΚ717/τ.Β'/29.03.2013) απόφαση Διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αποφασίστηκε η σύσταση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών προκειμένου να μη διαταραχθεί η εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων της περιοχής.

Σε συνεργασία με το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών βρισκόμαστε σε διαδικασία εξεύρεσης κατάλληλου χώρου για τη στέγαση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών δεδομένου ότι ο χώρος που υπεδείχθη αρχικά από το Δήμο κρίθηκε ακατάλληλος από την Υποδιεύθυνση Τεχνικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Τεχνικής και Στέγασης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Στη συνέχεια προτάθηκε από το Δήμο, το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών να στεγαστεί στο κτίριο που μέχρι πρόσφατα στέγαζε τη ΔΟΥ Σαπών. Το Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Κομοτηνής με τα υπ'. αριθμ. 12071/08.11.13 & 1230/06.02.14 έγγραφά του ζητά από το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών την παραχώρηση χώρου για τη λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών. Σύμφωνα με πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών, ενημερωθήκαμε ότι το κτίριο αυτό ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών και έχει γίνει εκ μέρους του Δήμου η σχετική αλληλογραφία και αναμένουμε απάντηση.

Δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν έχει επίσημα δοθεί απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών, ο Δήμαρχος, εναλλακτικά προτείνει το Γραφείο να στεγαστεί σε άλλο χώρο που παραχωρεί ο Δήμος, μια πρόταση που επίσης θα εξεταστεί άμεσα από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Υποδιεύθυνσης Τεχνικής Θεσσαλονίκης για την καταλληλότητα του χώρου.

Στόχος της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είναι να λειτουργήσει σε κάθε περίπτωση το συντομότερο δυνατόν το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σαπών.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ  


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης