Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Φθιώτιδας και Ευρυτανίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ & ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 17Α - 351 00 ΛΑΜΙΑ
Τηλ./Fax: 22310-35706 Ε-mail:[email protected]

Συνάδελφοι καλημέρα και καλή δύναμη.

Η κατάσταση που προοιωνίζεται για το επάγγελμα μας, δεν είναι η δυνατή καλύτερη.

Εάν δεν απαλειφθούν πολλά απ’ τα φορολογικά μέτρα που έχουν ψηφισθεί, πολύ σύντομα θα έχουμε τεράστια προβλήματα.

Ο Σύλλογος μας, έχει προσπαθήσει να κοινοποιήσει και δραστηριοποιήσει σε πρώτη φάση, τον τοπικό επιχειρηματικό κόσμο και σε δεύτερο βαθμό μέσω της Ομοσπονδίας, να ενεργοποιήσει σε ευρύτερο πλαίσιο, όλους τους φορείς που εμπλέκονται στην υλοποίηση αυτού του φορολογικού νόμου εξαμβλώματος.

Είμαστε σε διαρκή επαφή με τα κεντρικά μας όργανα, και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις.

Δεν μπορούμε να δεχθούμε τη διαρκή καρατόμηση του επαγγέλματος.

Η αντίδραση μας πρέπει να συνεχιστεί και να είμαστε σε επαγρύπνηση.

Συνάδελφοι γι’ αυτό το λόγο πρέπει να λειτουργήσουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά, συμμετέχοντας σε κινητοποιήσεις.

Δεν πάει παραπέρα! Αύριο θα είναι αργά.

Για αυτό καλείστε όλοι να συμμετάσχετε στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου (Παπακυριαζή 17α) την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00μ.μ. με αποκλειστικό θέμα τα παραπάνω.


Λαμία 07/02/2014

Ο Πρόεδρος
Κωστόπουλος Λεωνίδας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο