Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εφαρμογές Λογιστικής και Φορολογίας για νέους λογιστές - φοροτεχνικούς, βοηθούς λογιστών και υπαλλήλους λογιστηρίων

Η επιστημονική επιτροπή του περιοδικού ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ διοργανώνει τον πρώτο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων για νέους Λογιστές - Φοροτεχνικούς με τίτλο «Εφαρμογές Λογιστικής και Φορολογίας» με εισηγητή τον Ν. Σγουρινάκη, Λογιστή - Φοροτεχνικό, καθηγητή στα ΤΕΙ .....

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Πρότυπη κατάρτιση 72 ωρών

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Επιχορηγούμενη από τον ΟΑΕΔ και το περιοδικό ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 

Η επιστημονική επιτροπή του περιοδικού ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ διοργανώνει τον πρώτο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων για νέους Λογιστές - Φοροτεχνικούς με τίτλο «Εφαρμογές Λογιστικής και Φορολογίας» με εισηγητή τον Ν. Σγουρινάκη, Λογιστή - Φοροτεχνικό, καθηγητή στα ΤΕΙ Λογιστικής, με μεγάλη διδακτική πείρα στην πρακτική αντιμετώπιση της έντυπης και μηχανογραφημένης λογιστικής. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα μεταξύ 16 Ιανουαρίου - 15 Μαρτίου 2007 στις υψηλού επιπέδου συνεδριακές εγκαταστάσεις της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, (Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα, τηλ. 210 3678800) .

Σκοπός του κύκλου διάρκειας 72 ωρών (60 ώρες πρακτική και 12 ώρες εφαρμογή στη μηχανογραφημένη λογιστική), που απευθύνεται σε νέους λογιστές - φοροτεχνικούς, βοηθούς λογιστών και υπαλλήλους λογιστηρίων είναι η καθοδήγηση τους μέσα από πολύτιμες συμβουλές, ασκήσεις βασισμένες στην πράξη, έντυπα δηλώσεων για συμπλήρωση και σημειώσεις. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλύσουν όλες τις απορίες και τα ερωτήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή εργασία τους. 

Η ύλη περιλαμβάνει Λογιστική και Φορολογία επιχειρήσεων,  Κ.Β.Σ, Φ.Π.Α., Εργατικά & Ασφαλιστικά θέματα.  Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και  Πέμπτη, ώρες 17:00 - 20:00. Το κόστος συμμετοχής που επιχορηγείται από τον ΟΑΕΔ αλλά και κατά ένα μέρος από το περιοδικό ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ προσφέρεται στην τιμή των 580 ευρώ.

Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Περισσότερες πληροφορίες, Κ. Τσούμπελη, τηλ. 210 3678858 και στη διεύθυνση www.epixeirisi.gr

Με εκτίμηση,

Για τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Κάλλια Τσούμπελη
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο