Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση Λ.Σ.Α. για συνάντηση λογιστών

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ελ. Βενιζέλου 75, Νέα Ιωνία, 14231. Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310, [email protected], www.lsa.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών (Λ.Σ.Α.) και οι εκπρόσωποί του προσκαλούν τους όλους συναδέλφους στη συνάντηση λογιστών-φοροτεχνικών που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 17:30, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, ΤΚ 106 78, Αθήνα, με θέματα προς συζήτηση:

- Τα νέα πρόστιμα που ισχύουν από 01.01.2014.
- Το κοστολόγιο των προσφερόμενων υπηρεσιών.
- Θέματα όσον αφορά το μέλλον του κλάδου, πχ Κώδικας Δεοντολογίας, Αθέμιτος Ανταγωνισμός, καθώς και αυτοματοποιήσεις.

Θεωρούμε ότι τα παραπάνω θέματα αφορούν άμεσα τις επιχειρήσεις των λογιστών και για το λόγο αυτό, προτείνουμε να ενημερώσετε τους πελάτες σας, ώστε να παρευρεθούν.

Σας ενημερώνουμε ότι στη συνάντηση θα παρευρεθούν μέλη και μη μέλη του Λ.Σ.Α., τα ΜΜΕ και εκπρόσωποι ενώσεων και φορέων που σχετίζονται με το αντικείμενο των θεμάτων που θα συζητηθούν.

Στα πλαίσια της συνεργασίας που διατηρεί με τον φιλοξενούντα χώρο και λόγω του ότι ο σκοπός της συνάντησης δεν είναι εκπαιδευτικός, ο Λ.Σ.Α. διαπραγματεύτηκε το ποσό των 6€ για κάθε συμμετέχοντα.

Παρακαλούμε να αποσταλεί η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : .......................................................................................................………..
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / ΚΙΝΗΤΟ : ........................................................................ΦΑΞ:.............................
E – MAIL : ………………………………………………..………...
ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ:

........................................................................................................................................................
.........................................................................................................................................................
........................................................................................................................................................
.........................................................................................................................................................
Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και αποστέλλετε τη παρούσα δήλωση συμμετοχής στο φαξ 210 51.38.289 ή στο E-MAIL : [email protected]


Ετικέτες για αναζήτηση ΛΣΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο