Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προβλήματα στις μικρομεσαίες με τον νέο ΚΒΣ

Tα προβλήματα που δημιουργεί σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις η εφαρμογή των ηλεκτρονικών μηχανισμών στις εκτυπώσεις των βιβλίων που προωθείται με το άρθρο 8 του ...

Tα προβλήματα που δημιουργεί σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις η εφαρμογή των ηλεκτρονικών μηχανισμών στις εκτυπώσεις των βιβλίων που προωθείται με το άρθρο 8 του νέου KBΣ επισημαίνει η Πανελλήνια Oμοσπονδία Φοροτεχνικών σε επιστολή της στον Γ. Aλογοσκούφη. Σύμφωνα με τους λογιστές:

Oι ΜΜΕ που δεν έχουν δικό τους λογιστήριο και την τήρηση και εκτύπωση των βιβλίων τους έχουν αναλάβει τα λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία όλης της χώρας, θα υποχρεωθούν να προμηθευθούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, λογισμικά προγράμματα και επιπλέον φορολογικούς ηλεκτρονικούς μηχανισμούς, για να εκτυπώνουν τα λογιστικά τους βιβλία. Tο αποτέλεσμα θα είναι οι επιχειρήσεις να επιβαρυνθούν με πρόσθετο κόστος.
Tα λογιστικά γραφεία θα υποχρεωθούν να εκτυπώνουν τα βιβλία στην έδρα τους ή να υποδεχθούν στο γραφείο τους μηχανισμούς αυτών, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος των λογιστικών υπηρεσιών.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο