Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Ε.Λ.ΚΕ. - Αίτημα άμεσης σύγκλησης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Σ.Ε.Λ.ΚΕ)
ΑΛΚΙΝΟΟΥ 89 -  ΚΕΡΚΥΡΑ
 
Προς
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας, σε ανοικτή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/1/2014 με θέμα το φορολογικό και ασφαλιστικό Ποινολόγιο και την καταγραφή της κατάστασης που διαμορφώνεται στο κλάδο, αποφάσισε ομόφωνα, να υποβάλλει αίτημα άμεσης σύγκλησης  Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Συλλόγων –μελών της Ομοσπονδίας  με στόχο να ξεκινήσουν δράσεις και κινητοποιήσεις Πανελλαδικά.


ΚΕΡΚΥΡΑ 31/1/2014

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΤΗΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΡΑΝΙΚΑ


Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΦΕΕ ΣΕΛΚΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο