Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Κοινό ψήφισμα επιτροπών αγροτών και λογιστών Νομού Μεσσηνίας

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Ν. Μεσσηνίας - Επιτροπή Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Μεσσηνίας

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Ύστερα από τη σύσκεψη - συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Γενάρη 2014 στην δημοτική βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων

Με θέματα:

- Την ενημέρωση για το νέο καθεστώς φορολόγησης και τήρησης βιβλίων
- την οργάνωση των αγώνων μας και ετοιμότητα όλων μας, προς την ολομέτωπη σύγκρουση ενάντια στην βάρβαρη στοχευμένη πολιτική της συγκυβέρνησης, που σκοπό έχει να συγκεντρωθεί όλη η αγροτική γη και οικονομία στα χέρια λίγων,

η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Ν. Μεσσηνίας και η Επιτροπή Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Μεσσηνίας

κατέληξαν στο παρακάτω κοινό ψήφισμα

Με τον κοινό Αγώνα μας παλεύουμε ενάντια:
• Στην άγρια φορολογία και τα χαράτσια που επιβάλλουν σε αγρότες και αυτοαπασχολούμενους.
• Στις δικαστικές διώξεις και κατασχέσεις για χρέη σε Δημόσιο και Τράπεζες.
• Στις μειώσεις των συντάξεων και στην περικοπή των παροχών Υγείας-πρόνοιας.Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Ν. Μεσσηνίας - Επιτροπή Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Μεσσηνίας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο