Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Άμεση σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας ζητάει ο Σ.Λ.Φ.Ε.Ε. Ναυπλίας-Ερμιονίδας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΑΥΠΛΙΑΣ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 22 ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΚ: 21100

ΠΡΟΣ:
Π.Ο.Φ.Ε.Ε

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, με τους φορολογικούς νόμους εκτρώματα που οδηγούν και τον κλάδο μας σε συρίκνωση και αφανισμό και την αγωνία όλων των συναδέλφων σε όλη την επικράτεια, το Δ.Σ του συλλόγου μας σε έκτακτη σύσκεψη που έλαβε χώρα την 30/01/2014, αποφάσισε ομόφωνα με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλα τα μέλη του, τα ακόλουθα.

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ.
 
ΝΑΥΠΛΙΟ 31/01/2014
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   
Στέφανος Παλλαδινός                             

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτριος Μούγιος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αθανάσιος Κολιάτσης


Ετικέτες για αναζήτηση Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ΝΑΥΠΛΙΑΣ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο