Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανταπόκριση ECOFAN στο κάλεσμα της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ
www.ecofan.gr

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΚΟΦΑΝ

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι θετική η ανταπόκριση μας στο κάλεσμα της ΕΦΕΕΑ την Τρίτη 04/02/2014 στις 11:00 στο Σύνταγμα.

Τα πρόστιμα του Ν. 4174/2013 αλλά και αρκετές ακόμα διατάξεις του ιδίου νόμου έχουν σαν μοναδικό σκοπό τον διωγμό και το λουκέτο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Έχουν σαν σκοπό την δίωξη του επαγγελματία λογιστή-φοροτέχνη όχι μόνο από τις αρχές αλλά και από τους πελάτες του.

Και τι θα πει πρόστιμο χιλιάδων ευρώ στο ανθρώπινο λάθος;

Ποιο είναι το «πρόστιμο» που πλήρωσε η ΓΓΠΣ όταν με τους κωδικούς μου έβλεπα τα ακίνητα άλλων φορολογούμενων;

Το ΕΚΟΦΑΝ ζητά την κατάργηση του άρθρου 60 που θεωρεί τον λογιστή συνεργό και του επιβάλλει τα ίδια πρόστιμα και ποινές.

Το ΕΚΟΦΑΝ δεν δέχεται κανένα πρόστιμο.

Πρόστιμα και διώξεις να επιβάλλονται στους φοροφυγάδες, όχι στους λογιστές και τους μικρομεσαίους. Εκεί θα μας βρουν δίπλα τους όσο και αν μας θέλουν απέναντι τους.

Συνάδελφοι έχουμε υποχρέωση να είμαστε όλοι μαζί στο Σύνταγμα την Τρίτη.

Έχουμε υποχρέωση και «όπλο» να ενημερώσουμε όλους τους πελάτες μας για το τι ψηφίστηκε και ισχύει από 01/01/2014 και να τους πάρουμε μαζί μας την Τρίτη.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ.

Είναι αγώνας όχι πολιτικών πεποιθήσεων και συνδικαλιστών διαφωνιών αλλά αγώνας επιβίωσης. Αγώνας για να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας την δουλεία μας, τις θέσεις εργασίας και το σπίτι μας.


Παναγιώτης Παντελής
Πρόεδρος ΕΚΟΦΑΝ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο