Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ο.Α.Ε.Δ. και συγκεκριμένα με την θυγατρική του εταιρεία «Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε.» στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας», οργανώνει επιμορφωτικά ....

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνεργασία  με τον Ο.Α.Ε.Δ. και συγκεκριμένα με την θυγατρική του εταιρεία «Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε.» στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας», οργανώνει  επιμορφωτικά σεμινάρια για ελεύθερους επαγγελματίες στον τομέα των Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής.

Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν και έχουν δικαίωμα να τα παρακολουθήσουν μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και αδειούχοι Λογιστές Φοροτεχνικοί, εφόσον έχουν την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε όλες τις πόλεις της χώρας που  θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον οι συνάδελφοι , όπου  δημιουργηθεί τμήμα εκπαίδευσης , την οργάνωσή τους θα αναλάβουν τα Περιφερειακά ΚΕΚ του ΟΑΕΔ.

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στις αρχές  του έτους  και θα  γίνονται  απογευματινές ώρες.

Κάθε εκπαιδευτική σειρά θα έχει διάρκεια 100 διδακτικές ώρες, οι οποίες θα κατανέμονται σε 4-5 ώρες ημερησίως.

Τα σεμινάρια αφορούν στο αντικείμενο των βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής και θα παρέχουν εκπαίδευση σε:

Windows,

Word,

Excel, και

Internet

 
Την παρακολούθηση των σεμιναρίων  θα ακολουθήσουν  εξετάσεις και στους επιτυχόντες θα χορηγείται η πιστοποίηση ECDL. Η συμμετοχή στις εξετάσεις (εξέταστρα) για την απόκτηση του ECDL καλύπτεται από το πρόγραμμα.

Τις αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνουν τα Περιφερειακά Τμήματα του ΟΕΕ,  και η κεντρική υπηρεσία , όπου αφού   ελέγχθει η ιδιότητα του μέλους του Ο.Ε.Ε. ή του Λογιστή-Φοροτεχνικού  θα καταρτίζετε  πίνακας υποψηφίων με απόλυτη  σειρά προτεραιότητας , ο πίνακας αυτός που θα καταρτίζετε θα διαβιβάζετε στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ προκειμένου να ξεκινά κάθε τμήμα.

Οι καταρτιζόμενοι που διαμένουν σε διαφορετική πόλη από αυτή της διεξαγωγής των προγραμμάτων δικαιούνται οδοιπορικά έξοδα . 

Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την ακριβή ημερομηνία έναρξης και την προσέλευσή τους για την παρακολούθηση των σεμιναρίων θα γίνει με κοινή ανακοίνωση και μετά από συμφωνία της Κεντρικής Υπηρεσίας , των  Περιφερειακών  Τμημάτων  και των αρμόδιων υπηρεσιών του ΟΑΕΔ.

Συνάδελφε
Αφού συμπληρώσεις την αίτηση που θα βρεις στην ιστοσελίδα μας πρέπει να την καταθέσεις στις έδρες των περιφερειακών διοικήσεων  η  στην κεντρική υπηρεσία ανάλογα του τόπου διαμονής σου. Η κεντρική υπηρεσία και οι τοπικές διοικήσεις με την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού κάθε τμήματος σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ θα προχωρά στην έναρξη του σεμιναρίου. Η συμμετοχή είναι συνάρτηση της ημερομηνίας κατάθεσης της αίτησης και κανένα άλλο κριτήριο δεν θα  υπάρξει.

 
Συνάδελφε

Χωρίς την βαθιά γνώση της νέας τεχνολογίας δεν μπορούμε να επιβιώσουμε στο εργασιακό περιβάλλον που βιώνουμε. Εμείς γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και τα προβλήματα των συναδέλφων εργαστήκαμε στην κατεύθυνση αυτή. Θα συνεχίσουμε ώστε κάθε συνάδελφος να έχει διαρκή κατάρτιση και εκπαίδευση.


 

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο