Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα για σύγκλιση Γ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. από τον Σύλλογο Λογιστών Φοροτεχνικών Αγρινίου και Περιχώρων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 7 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ

Προς
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Κοινοποίηση σε όλα τα μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Αίτημα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας στην συνεδρίαση της 29-1-2014 αφού πήρε υπ’ όψιν του την εντεινόμενη αγωνία των συναδέλφων, για το επαγγελματικό μέλλον του κλάδου που κινδυνεύει με αφανισμό, αφ’ ενός από τα εξοντωτικά μέτρα που ισχύουν από 1-1-2014 και αφ’ ετέρου από την διαφαινόμενη και δρομολογημένη από τους κυβερνώντες και τους δανειστές μας ραγδαία συρρίκνωση, του αριθμού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χώρα μας, κατά 30 έως 40% μέσα στο 2014 καθώς και ανάλογα αιτήματα μελών της Ομοσπονδίας.

Αποφάσισε ομόφωνα.


Να ζητήσει την άμεση σύγκλιση, Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας μας με ΘΕΜΑ:
Καταγραφή της κατάστασής που διαμορφώνεται σήμερα στον κλάδο ο ΝΕΟΣ ρόλος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και ενέργειες και δράσεις που πρέπει να δρομολογηθούν για την αντιμετώπισή των προβλημάτων.

Στην Γ.Σ. θα πρέπει να προσκληθούν και όλοι οι φορείς που εκπροσωπούν Συναδέλφους και δεν συμμετέχουν στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε., ούτως ώστε ανεξάρτητα από διαφορετικές αντιλήψεις, πικρίες, αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, να ξεκινήσει μια ενωτική προσπάθεια του κλάδου, ώστε να εκφράζεται με μια φωνή προς τα έξω.

Η παραπάνω πρόσκληση πρέπει να είναι ουσιαστική και όχι τυπική.

Το καλοκαίρι με τα μπάνια θα είναι αργά.

Το αίτημά μας καθώς και των άλλων μελών της Ομοσπονδίας θα πρέπει να συζητηθεί στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 31-1-2014.

Αγρίνιο 29-1-2014

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Παναγιώτης Ζήσογλου

Η Γραμματέας του Δ.Σ.
Καμμένου Φρένια


Ετικέτες για αναζήτηση Π.Ο.Φ.Ε.Ε.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο