Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Α.-Π.: Αίτηση σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για το θέμα του φορολογικού και ασφαλιστικού ποινολογίου και δημιουργία Συντονιστικού Οργάνου Ν. Αττικής

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Απ.Αναγ.Μον. Πρωτ. Αθηνών 5581/2009 ΑΜ: 27961/Ειδ. 5968/2009
Ρεθύμνης 17 Τ.Κ. 185-33 Πειραιάς – E-mail: [email protected]

Πειραιάς, 29 Ιανουαρίου 2014

Αίτηση

Σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για το θέμα του Φορολογικού και Ασφαλιστικού Ποινολογίου και δημιουργία Συντονιστικού Οργάνου Ν. Αττικής.

Για μια ακόμα φορά, παραμερίζοντας τις οποιεσδήποτε διαφορές που μπορεί να υφίστανται μεταξύ ημών και υμών και αφουγκραζόμενοι την αγωνία των συναδέλφων, συμμετείχαμε στη συγκέντρωση της 27ης Ιανουαρίου 2014 έξω από το Ο.Ε.Ε., η οποία διοργανώθηκε από τη Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών.

Κύριοι,

η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ο.Ε.Ε., η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η συλλογή υπογραφών, θα έπρεπε να είχε γίνει από εσάς εδώ και πολύ καιρό. Αντ΄αυτού είδαμε να μετέχει στη σύσκεψη, η οποία επιτεύχθηκε όχι με δική σας παρέμβαση ως οφείλατε, αλλά με την πίεση μιας ομάδας αγωνιούντων συναδέλφων, ένας (!) εκπρόσωπός σας ο οποίος αναχώρησε βιαστικά πριν την ολοκλήρωση της συζήτησης!

Αν όχι τώρα πότε;

Αυτήν την ώρα κάθε σιωπή, κάθε συζήτηση πίσω από κλειστές πόρτες χαϊδεύοντας τα αυτιά των ιθυνόντων, εκτός του ότι έχουν αποδειχτεί αποτυχημένες ως πρακτικές -βλέπε καθεστώς αδειών, κώδικας δεοντολογίας, κ.α.-, ταυτόχρονα μεγιστοποιούν την αγωνία των συναδέλφων που αυτή τη στιγμή βάλλονται με το χειρότερο τρόπο από το Υπουργείο Οικονομικών και αυτό της Εργασίας.

Ζητούμε

να προβείτε ως ανώτερο δευτεροβάθμιο όργανο σε άμεση σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης όλων των συλλόγων –μελών ή όχι της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.-, ούτως ώστε να παρθούν αποφάσεις για άμεσες δράσεις ενάντια στον εκμηδενισμό και την άνευ προηγουμένου επίθεση που δεχόμαστε ως κλάδος και πολίτες.

Καλούμε

Όλες τους συλλόγους και τις Ενώσεις του νομού Αττικής να προβούμε σε δημιουργία συντονιστικού οργάνου προκειμένου να αντισταθούμε μαζικά στις νέες εξοντωτικές διατάξεις και τα πρόστιμα, στηρίζοντας όλους αυτούς τους συναδέλφους που με πραγματικό άθλο συγκέντρωσαν 12.000 υπογραφές!

Συνάδελφοι,

Οι ίδιες οι εξελίξεις υπογραμμίζουν την ΑΔΗΡΙΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, όχι μόνο να αφουγκραστούμε τις φωνές αγωνίας των συναδέλφων μας, αλλά και να προβούμε σε άμεσες και λειτουργικές δράσεις, υλοποιώντας την απαίτηση της βάσης για ενότητα και πάλη ενάντια στην επίθεση που δέχεται το επάγγελμά μας.

Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος
Ειρήνη Γιαννουλάτου

Ο Γενικός Γραμματέας
Σωκράτης Μανωλέλλης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο